Overblog
Editer l"article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billiga fotbollströjor 2016/17 på nätet,köpa Billiga fotbollströja barn eget namn

Billiga fotbollströjor 2016/17 på nätet,köpa Billiga fotbollströja barn eget namn

Köpa billiga fotbollströjor 2016/2017 på nätet. Köpa fotbollskläder till barn eget namn,fotbollsdräkt barn 2016/17,matchställ fotboll barn,Fotbollströja barn billigt,billiga fotbollskläder för barn med eget tryck.

Gareth Bale räknar Real Madrid kan fortfarande vinna La Liga den här säsongen

Varje riktigt fan behöver sin egen Fotbollströjor Barn och fotboll kit för att ha på sig proudly på läktarna, så välj från vårt stora utbud idag!

Real Madrid framåt Gareth Bale menar forskarna kan fortfarande brottas La Liga titel från Barcelonas grepp den här säsongen.

reser Madrid till Nou Camp för El Clasico på lördag avslutande Barca med 10 poäng, med sin stad rivaler Atletico Madrid i mellan paret.

Clasico: De viktigaste frågorna

Guillem Balague s Clasico samtalsämnen

Bale har gjort sju mål i sina senaste sex ligan utflykter och efter att ha ursäktas från internationell tull i helgen, känner sig redo att hjälpa tillämpa ett visst tryck på katalan sida för åtta-spelet run-in.

"Jag tror att allt är möjligt i fotboll. Vi är 10 poäng efter, men vi kommer att fortsätta kämpa tills det är omöjligt", säger Bale.

Real Madrid framåt Gareth Bale har gjort 15 mål den här säsongen

"Vi måste göra mål där. Vi vet att det kommer att bli svårt och vi måste vara 100 procent. Man måste angripa dem och om vi spelar vår bästa fotboll, kommer vi att vinna.

"På lördag kan vi komma till inom sju punkter dem och man vet aldrig vad som kan hända härnäst."

Efter en nedslående andra säsong i den spanska huvudstaden, har Bale blivit en viktig del i lagets framåt linje och kommer att överträffa sitt bästa drag av 15 ligamål för Madrid om han poäng i Barcelona.

"Jag känner mig mer bekväm här nu", tillade han. "Jag talar lite spanska. Jag tror att jag måste fortsätta att arbeta hårt och förbättras, vilket ger mitt allt och hjälpa laget.

"Alla vet att jag gillar att spela i mitten och sedan röra sig, men om jag börjar från ut rätt kan jag spela mer ekonomiskt och stödja mina lagkamrater bättre."

Se vårt stora utbud av Manchester United Tröja - Vi har den största samlingen av fotbollströjor med världsomspännande leverans och bästa kvalitet.

Partager cet article

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :

Commenter cet article