Overblog
Editer l"article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billiga fotbollströjor 2016/17 på nätet,köpa Billiga fotbollströja barn eget namn

Billiga fotbollströjor 2016/17 på nätet,köpa Billiga fotbollströja barn eget namn

Köpa billiga fotbollströjor 2016/2017 på nätet. Köpa fotbollskläder till barn eget namn,fotbollsdräkt barn 2016/17,matchställ fotboll barn,Fotbollströja barn billigt,billiga fotbollskläder för barn med eget tryck.

RONALDO: ANKLAGAR BARCA, INGEN INTEGRITET

Ronaldo nyligen accepterat intervju i brasilianska sport stationen om Nemal möte i Barcelona, ​​är Ronaldo mycket arg, anklagade Barcelona kommer bara engagera sig i en liten trick bakom, låt Naimar lidit. Ronaldo talade omedelbart om sina år i Barcelona, ​​när det gäller denna klubb under så många år har varit samma som this.Buy online fotboll Fotbollströjor Barn, mer produkturval, vänligen gå till vår hemsida, och har hög kvalitet kundservice.

"I Barcelona, ​​även i dag, vad de gör är alltid på olika sätt för att utföra black-box drift. För Nemal sett fram till idag finns det många inget definitivt svar, och det verkar finnas en hel del misstag, vilket i slutändan behöver någon betalade ett högt pris för detta. "I en intervju, Ronaldo suckade till sin yngre generationen.

"Inom en månad före utgången av säsongen, nådde vi en förnyelse avtal, men klubbens slutliga beslutet var att om en klubb skulle vara villiga att betala kontraktet för kontraktsbrott, skulle det omedelbart accepteras," sade Ronaldo minne. "Vi nådde en överenskommelse, men det var bara tre timmar sedan, och då var det verkar inte sant, allt var som en dröm, så jag var tvungen att fatta ett beslut om att fortsätta att bo med Barcelona, ​​jag var tvungen att gå tillbaka till hotellet vid midnatt, och hade förhandlat med en advokat och ordförande i klubben, José Luis-Nunez, och jag visste inte om de var sanna eller bara gav mig tryck, är allt öppet, men Barcelonas arrogant attityd gör det omöjligt att nå en överenskommelse.

Ronaldo medger att hans erfarenhet är bara en typ av Barcelona svart låda drift, behandla varje spelare använder de olika metoder, "Barcelona att göra saker, bara visa sin olika svart låda drift förmåga." Eftersom Ronaldo inte kan hålla vistelse i Barcelona, ​​och i slutändan väljer att gå med Inter. köpa Ronaldo tröja, bra kvalitet, snabb leverans och fler erbjudanden. Köp Ronaldo Tröja Barn med lågt pris.

 

Läs mer på:Ronaldo:-anklagar-Barca-ingen-integritet

Partager cet article

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :

Commenter cet article