Overblog
Editer l"article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billiga fotbollströjor 2016/17 på nätet,köpa Billiga fotbollströja barn eget namn

Billiga fotbollströjor 2016/17 på nätet,köpa Billiga fotbollströja barn eget namn

Köpa billiga fotbollströjor 2016/2017 på nätet. Köpa fotbollskläder till barn eget namn,fotbollsdräkt barn 2016/17,matchställ fotboll barn,Fotbollströja barn billigt,billiga fotbollskläder för barn med eget tryck.

MANCHESTER UNITED TECKNAT GRIEZMANN SOM 86 MILJONER £

"Manchester Evening News" rapporterade att Manchester United har varit nära att underteckna deras nummer ett mål - Griezmann, kommer hans övergångssumman når 86 miljoner pounds. Fotbollsmatch säsongen kommer, nu verkligen behöver Fotbollskläder barn, skynda order det.

Griezmann är värt £ 86 miljoner, men pengarna är inte ett problem för Manchester United, de kommer att stödja Mourinho i sommar och få Premier League mästarna i nästa säsong. Gerryzmann sidan av relevanta källor sade att affären har slutförts.

Rooney kommer sannolikt att lämna laget i sommar, Mourinho kommer att justera anfallaren frontlinjen, anser han att Griezmann kan vinna spelet, och minska trycket på Ibrahimovic, Mourinho vill också att hålla honom i laget ytterligare en säsong. Snabbt köpa Manchester United Fotbollströja barn, ju mer du köper, desto mer rabatt får du.

Madrid Atletico medger att om det finns ett team kan spendera 100 miljoner euro köpa ut Griezmann kontrakt, de är oförmögna att behålla honom. Lucca är en annan kandidat för Manchester United i den främre positionen, men de är fortfarande på åskådarplats, inte riktigt visa intresse.

"The Mirror" och "The Sun" har avslöjat att Griezmann kommer att spendera $ 86 miljoner om övergångssumman, men detta pris är inte upp till 89 miljoner pounds av Pogba, men också tillräckligt hög. Naturligtvis, för de rika och mäktiga Manchester United, är 86 miljoner pounds inte ett stort problem, "The Mirror" säger att Manchester United högsta ledning i sommar kommer att vara tillräckliga medel för att stödja Mourinhos värvningar, är deras mål bara en, det vill säga Manchester United att återvända till tronen nästa säsong. Det finns nya Manchester United Fotbollströja barn för dig på vår hemsida, så får det så fort som möjligt.

 

Läs mer på:Manchester-United-tecknat-Griezmann-som-86-miljoner-f

Partager cet article

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :

Commenter cet article