Overblog
Editer l"article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billiga fotbollströjor 2016/17 på nätet,köpa Billiga fotbollströja barn eget namn

Billiga fotbollströjor 2016/17 på nätet,köpa Billiga fotbollströja barn eget namn

Köpa billiga fotbollströjor 2016/2017 på nätet. Köpa fotbollskläder till barn eget namn,fotbollsdräkt barn 2016/17,matchställ fotboll barn,Fotbollströja barn billigt,billiga fotbollskläder för barn med eget tryck.

MESSI KOMMER ATT DELTA I FIFA UTFRÅGNINGAR AV NÄSTA MÅNAD

Enligt Argentinska medier "Aulet" rapport. I en intervju med den Argentinska fotbollsförbundets ordförande Tapia visade att Messi kommer att försvara sig vid Fifa: s utfrågningar den 4 Maj, i hopp om att minska upphävande. Priset är detsamma!!! Stil Uppdatering? För den Billiga fotbollströjor bästa tid.

Messi har vid upprepade tillfällen uttryckt sitt missnöje med domaren ' s straff i Argentinas 1-0-seger Chile. Även om tävlingen är brottsbekämpande domaren inte göra några påföljder för Messi, inte heller ville han sätta sitt beteende till domaren rapportera, men efter att spelet har media som material Messi till domaren förolämpningar, vilket ledde till uppmärksamhet i FIFA. Efter undersökningen, FIFA har beslutat att införa ett förbud mot Macy ' s 4-spelet straff för att spela in en video och böter på 10 000 Schweiziska franc.

Messi var så tungt böter att Argentina var tydligen är ogynnsamma för den sista omgången av världens förberedelser i den sydamerikanska regionen, och situationen i Argentina var inte optimistisk. Efter att straffas av FIFA, det Argentinska Fotbollsförbundet kommer att kunna användas för att mildra hans straff genom att lova bra kontor. Begränsa rabatter för Messi kläder, köpa omedelbart och du kommer att få fler erbjudanden.

Tapia sade: "FIFA kommer att hålla förhör den 4 Maj, om Messi och Argentina i fotboll advokater för att gå till förhör på scenen för att försvara sig, det är mycket bra att hans förmåga att få en förvandling." Jag kommer att flyga till Barcelona på torsdag i hopp om att övertala honom att följa med. "Köp Messi kläder på nätet, fler val av produkt, vänligen gå till vår webbplats, och har hög kvalitet på service efter försäljning.

 

Läs mer på:Messi-kommer-att-delta-i-FIFA-utfragningar-av-nasta-manad

Partager cet article

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :

Commenter cet article

Angeline 24/04/2017 14:00

j"aime me promener ici. un bel univers. venez visiter mon blog. merci