Overblog
Editer l"article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billiga fotbollströjor 2016/17 på nätet,köpa Billiga fotbollströja barn eget namn

Billiga fotbollströjor 2016/17 på nätet,köpa Billiga fotbollströja barn eget namn

Köpa billiga fotbollströjor 2016/2017 på nätet. Köpa fotbollskläder till barn eget namn,fotbollsdräkt barn 2016/17,matchställ fotboll barn,Fotbollströja barn billigt,billiga fotbollskläder för barn med eget tryck.

INTENSIV KONKURRENS MELLAN BARCELONA OCH REAL MADRID

I den 34: e omgången av La Liga, Barcelona mot Osasuna, som kulminerade i en 7-1 seger. Barcelona vann också ligan efter 10 raka segrar. Detta spel är den första och sista La Liga mellan två lag, nästan 10 gånger på Camp Nou, Barcelona fått 9 vinner, bara två spel förlorade. Letar du efter hög kvalitet, Billiga fotbollströjor? missa inte våra produkter, vår webbsida har ett bra rykte och skydd.

Efter matchen, Barcelona blev första målet och en av de fem ligorna i säsongen för att bryta 100-bollen team, och Barcelona gjorde 10 raka segrar i ligan, och den första tiden efter start av säsongen 2013-14. Lionel Messi spelade den främsta styrka igen, och detta är det 5 rundor av 2 bollar i Macy ' s hem ligan. Fotboll jersey butik för att sälja Barcelona Tröja 2016/17, nya starter direkt marknadsföring centrum.

I Barcelona och Real Madrid i champions league, Barcelona och Real Madrid har vunnit motståndare, 34 omgångar av två lag poäng på 78 poäng, Barcelona med varandra mot posten 1 vinner 1-ping fördel tillfälligt leda. Real Madrid har en liten chans att vinna nästan 60% av mästerskapet, men Barcelona har fortfarande en möjlighet till återföring. Atletico besegra hemma, Barcelona och Real Madrid betyg har uppnått 10 poäng, fjärde Sevilla är en skillnad på 13 poäng.

I den efterföljande rundor, Barcelona inför större svårigheter rivaler, som trodde att Barcelona skulle klara. Real Madrid står inför en starkare motståndare och måste vara vaksamma. Enligt de uppgifter, Real Madrid fortfarande upptar en viss fördel, de sista 5 rundor av spelet bara behöver för att få 13 poäng, kan se till mästerskapet, men Barcelona kommer att vara 4 krig seger, har möjlighet att vinna. En riktig Barcelna fans,bör ha en Barcelona Tröja 2016/17 som bara tillhör dig,och du kan skriva ditt namn på det.

 

Läs mer på:Intensiv-konkurrens-mellan-Barcelona-och-Real-Madrid

Partager cet article

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :

Commenter cet article