Overblog
Editer l"article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billiga fotbollströjor 2016/17 på nätet,köpa Billiga fotbollströja barn eget namn

Billiga fotbollströjor 2016/17 på nätet,köpa Billiga fotbollströja barn eget namn

Köpa billiga fotbollströjor 2016/2017 på nätet. Köpa fotbollskläder till barn eget namn,fotbollsdräkt barn 2016/17,matchställ fotboll barn,Fotbollströja barn billigt,billiga fotbollskläder för barn med eget tryck.

PSG FÖRBEREDER FÖR OBAMEYAN OFFERT

Tysk media rapporterar säger att framtiden för Dortmunds anfallare Obameyan har varit osäkra. Innan "sport bild tidningen rapporterade att den franska PSG har för avsikt att kosta 70 miljoner för att köpa Obameyan. Enligt den senaste rapporten på bilden, Obameyan har rest till Paris för att förhandla med PSG Kluivert, som är nära att nå en överenskommelse. Fotbollsmatch säsongen är på väg, nu verkligen behöver Billiga fotbollströjor, skynda dig att beställa den.

Enligt rapporten, Obameyan har flugit till Paris med Paris sportchef Kluivert att ha ett förberedande samtal, båda sidor diskuterat framtiden. Under tiden, de två personer som har varit kommunicera på telefonen.

Rapporten säger Obameyan förväntas underteckna ett tre-års kontrakt med PSG, och hans årliga lön i Paris kommer att vara upp till 14 miljoner euro, vilket är nästan två gånger gånger den nuvarande årliga lön på 8 miljoner euro i Dortmund. Obameyan själv närmade sig PSG, men två klubbar som ännu inte hade nått en överenskommelse. På vår webbplats PSG Tröja 2016/17, även om priset är billigare än andra, men kvaliteten är mycket värt att vara garanterad.

Även om Obameyan har tidigare ville gå med Real Madrid, det verkar inte realistiskt just nu, medan La Liga Barcelona och Atletico Madrid behöver inte Obameyan. Enligt "Picture Post" visas endast PSG och Milan verkligen att Obameyan avsiktligt. Attraktion av både mode är mycket större än Obameyan i Ruhr.

Samtidigt Pakistan PSG till Champions League som mål, och i princip kan garantera vm i Frankrike, den andra Obameyan många vänner och enskilda familjen bor också i Paris. Men PSG har ännu inte fattat ett formellt erbjudande, men det har rapporterats att PSG kan snart öppna affären. Om du är ett fan av laget,sedan köpa en PSG Tröja 2016/17 som bara tillhör dig,och du kan skriva ditt namn på det.

 

Reproduceras från:PSG-pripravuje-pro-Obameyan-quote

Partager cet article

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :

Commenter cet article